Persoalan



Persoalan dalam diri seseorang yang ingin keluar dari rasa tertekan dengan situasi yang berlaku.
Korang agak-agak dapat ke seseorang tu fikirkan cara yang terbaik untunk keluar dari masalah tu?
.
wa tau, dalam dunia ni,, macam-macam dugaan kena tempuh kalau nak berjaya dalam hidup
.
Kenapa
bila kita dah berusaha,
ramai yang dengki?
.
Kenapa
bila kita dah bersusah payah,
ada aje yang menekan kita?
.
Kenapa
bila kita sedeh,
kita susah nak bagitau seseorang apa yang kita rasa?
.
Kenapa
orang yang kita sayang,
mengharapkan sesuatu yang tinggi dari kita?
sedangkan kita tak tau sama ada kita boleh atau tak?
.
Kenapa
bila kita baik dengan orang,
then orang tu turn to tikam kita dari belakang?
.
Kenapa
kita susah nak selesaikan problem,
bila problem tu akan ganggu kita suatu hari nanti?
.
and lastly,,
.
Kenapa
semua ni berlaku menjelang UPS?
=.="
.
pikir pikir kan lah ya :)
THE END of post. Thanks for reading

3 comments:

Anonymous said...

hmm,so this show that yaya is depressed,better manage it b4 it consumed u cmpletely, :) [palil]

yaya said...

hrmmmmm,ok, thank u ;)

Anonymous said...

awak,awak okay x?
sy risaw la :(

©copyright R A D D I U S all rights reserved