Story of KMS Part (ii)

Helooooo, jumpa lagi,
haha kali ni wa nak update pasal
SM3K3P4.
.

haaaaaaa, ni gambar time PRK ( Pilihanraya Kolej )
waduih, wa bukan nak cakap apa lah,,
tapi berbaris dok tunggu nak undi lama sangat
sampai tangan wa datang RUAM tau!!
.
waduihh terbaik ah JPP
wa nak mintak air-cond boleh takk??
memang ber abad lah aku tunggu nak air-cond an?
HAHA
( sorry ah, straight sangat eh aku cakap? haha )
.
okay, tutup cite tu :D
.

lawa tak kawan aku? hehe ( promote )
.
anith!!! so cuteee!
.
netball for mini kakom
.
.
gambar last sekali mesti sesat HAHAHA
of course lah, tuan punya blog,
tuan punya gambar lah mau lebeh betul tak?
yeahhh!!! ;)


p;s
sorry kenkawan, tak dapat nak update banyak banyak,
( korang giler?? berjanggut ah tunggu mende ni upload! )
hahahahaha :D
sekian for today ;)
THE END of post. Thanks for reading

5 comments:

Fatin Nazwa said...

aku suke tgk cursor 2 kua bubble2..hehehe... so sweet..so great..so nice...so perfect(anith)..heheh :)

yaya said...

hehehehe thnk u thnk u!!!
aku pun suka hehe ;D

Anonymous said...

rincu makcik2 skalian,hahaha,cek lhir blan 12 naa,hampa lgi tue dri aq,haha [palil]

Anonymous said...

rndu makcik2 skalian,cek lhir blan 12 naa,haha,hmpa tue lgi dri aq,haha, slamt myambut UPS [palil]

yaya said...

hahaha :D yela,, pakcik :D
thnks ;)
gud luck btw ;)

©copyright R A D D I U S all rights reserved