My roommate ( KMS )

mwahahahahaha :D
pina!!! mala!!!!
i love u !!!!
hahaha dira dalam mood gila!!
seronok nye dapat balik rumah,
so, agak terkejut tengok rumah sendiri :D
sengal je kan?
okay, kita start meng upload gambar ;)



-fina-
yeyy, ni roommate yang paling aku sayang!!
muah muah!! haha
baru lepas main tenis ni ;)
P/S; aku buat "peace" ye, bkn something else :D
.

kami cute an?? haha perasan punya :D
.

-dira ( ehem! ) , fina, mala-
haaa, ni kami bertiga, roommate suka gelak,suka study ;)
.

kucing kt blok mira, cute an??
.

hahaha ni budak mana sesat nih??
hahaha tengah makan buah orange lak uh :D

.
comey tak??
sikit pun tak an? hahaha :D
.
okay, off topic my roommate at KMS
THE END of post. Thanks for reading

9 comments:

Anonymous said...

awak cantik lah,lawa pulak tu, ;)

yaya said...

spe nie? =.= biasa jeh

Anonymous said...

awak rasa sape?
sya suka tengok awak ;)

yaya said...

grrr tak kenal tak kenal!
g men jaoh jaoh!!

Anonymous said...

jangan la mrh awk
nanti xcomel mcm skrng ;)

yaya said...

ske ati kau lah!

Anonymous said...

lgi mrh,lgi cantik,hehe

yaya said...

weh, aku tak kenal la kau spe an.
tp tolong lah, jangan anta mende bukan bukan kat blog aku! =.=

Anonymous said...

ok,sorry awak.

©copyright R A D D I U S all rights reserved