Tumpang Lalu :D

Kalau tidak berada-ada,
masakan tempua bersarang rendah.
.
kau baca?
nampak sangat peribahasa tu sesuai gilerrrr dengan kau!
HAHA
tak paham?
pigi cari maksudnya sekarang!
;p
.
.
blog ku tak di update atas sebab-sebab tertentu.
tapi sekarang tengah beroperasikan? HEHE
.
actually,keje skola yang bertimbun-timbun-timbun tuu
yang buat Dira tak dapat nak update blog.
tapi takpe.
SPM punya pasal.
gua sanggup buat apa je utk SPM.
walawehh ayat aku HAHA
.
Apasal?
kau tak suka baca?
aku tak mintak pon kau baca,
.
HAHA
Dira emo sikit laa bile result pertengahan
keluar..
rasa sedih yang membuak-buak
*HAHA ayat bersepah =.="
.
oh,ye..........
kepada yang sudah meng-tag Dira,
Dira akan buat tag tu dalam masa terdekat ni.
..maybe :)
.

lol ;D


THE END of post. Thanks for reading

4 comments:

ummi najwa said...

"gua sanggup buat ape je nak share biskut dgn husband" HAHAHAHAHAHA

nazzgarcia said...

ckgu yani kata,dira tgh nak siap kat folio eh? ishkkkk.

dira said...

hahahaha :DD
aah aah.
da nak siap da.
sbb part 2 kne wat table.
pastu siap lah :)

dira said...

kush :-
HAHAHAHA
sedap pulak ayat tu :D
*mentel :)

©copyright R A D D I U S all rights reserved