Thanks kawan!

thanks a lottt!!
kenapeeeeeeeeeeee??
sebab korang adalah kawan yg terbaek yg pernah aku ade :)
.
and and and
thanks sebab bagi hadiah untuk yaya HAHA :D
oke, JOM kite tenggok ape yg korg bagi :]

ni nadhi yg kasi..tengs nadhi :) ohh ye,gamba coklet zip xdpt tunjuk sebab

da makan HAHAHAHA ;p

ni dari aiman :D tengsss!

da abesss!! sorry. lapa doe. HAHA

ni shasha bagi!!! :D tengkiu fira :)

aku sukak dengan bear ituuuu HEE

ni kawan yg paling aku sayang :) andi tengs a lot :))

lagi sebelah mane??? HAHA

andi,,siapp ade nombo lagi nk bukak hadiah HAHAHA ;D

ni paling aku suke :)) aku gantung kat dinding kesayangan aku :] HAHA
Igt kn nk gantung kt pintu,,tapii kt pintu aku da penohh gamba spongebob & patrick! HAHA

Yang aku tak paham tu,, yg aku bulat kn tu
PERLU kee??? HAHAHA :D
MENYEMAKK jeeeee!!
HAHAHAHA ;DD
.
.
.


THE END of post. Thanks for reading

7 comments:

farain said...

perghhhhhhhh
masyuk hadiah dieeee :D:D:D

fieraimie said...

weih!
aq tawu kotak uh sape bg!
hahahaha

kinaaa said...

heee.na tau husband bg ape.

nurhafizah said...

eyy..yg lam kotak uh "die" bg ea?
woo..ape kt dlm?
nk tawuuuu..hee ^_^

dira said...

rainn: hehehee masyuk punyee!! :)

shasha: HAHAHHA diamm udahh :)

kina: ishhh! ta buleee HAHA

fiza: aah,,hahaha kt dlm kotak? ta bule laaa bg tau..hehe secret! :D

ummi najwa said...

sian choco teddy hadiah syasya tu kau sumbat dlm fridge dlu bru prasan yg tu sbnrnye bkn coklat hahahahaha
bia aaaa nme KACAK tu perlu ye kwn2 sekalian. wekkkk jeles :P

dira said...

diammm aaaa ~.~
HAHAHA

©copyright R A D D I U S all rights reserved